Få styrken tilbage i krop og kerne efter graviditet og fødsel - også mange år efter​

Få første konsultation for kun 350,- (normalpris 700,-)

Dette tilbud er ideelt til kvinder med delte mavemuskler, der døjer med mindst et af følgende:

Spar 50% på første konsultation

GynObs fysioterapeut Hanne Kjellstrøm Larsen
5/5

“Et forløb som Hannes burde være obligatorisk for alle kvinder efter fødsel, så vi kan hoppe på trampolin og lege med vores unger uden gener!”

– Christina

Sådan hjælper jeg dig:

En grundig undersøgelse af din problematik, for at finde årsagen til dine gener, og lave en målrettet plan, der passer til dig, dine udfordringer og din tid.

En grundig og professionel vejledning i teknikker, der aflaster og styrker dig, så du også kan bruge dine hverdagsbevægelser som træning.

Den mest effektive måde, at få din krop tilbage, er ved at kombinere gode bevægelsesstrategier med udvalgte øvelser der styrker din krop, mave og bindevæv.

Jeg giver dig 3 effektive øvelser, som du kan lave hjemme, og som understøtter din krops naturlige helingsproces, samt gør vejen til en stræk krop og kerne kortere.

Normalpris 700 kr.​

Alt dette for kun

350,-

og få første konsultation til 350 kr.

Slut med at lade disse situationer begrænse dig! 

Typer af Rectus diastase/delte mavemuskler

Delte mavemuskler

Hos op mod 33 % af alle kvinder, der har født, forsvinder delte mavemuskler ikke af sig selv. Delte mavemuskler kan være årsagen til alle mulige problemer: fra lændesmerter til dårlig fordøjelse eller inkontinens. Det er essentielt at styrke og stabilisere din kerne, så bindevævet i mavens midtlinje styrkes og mavemuskler på kan samle sig og kroppen kan vende tilbage til normale form og funktion.

Øm og træt lænd

Mangler der styrke i kernens inderste stabiliserende system, får lænden ikke den støtte og hjælp den har brug for. En øm og træt lænd, kan være en tydelig indikation på at der mangler muskelkraft inderst inde. Ofte bliver problemet større, når man har travlt eller er lidt småstresset. 

Inkontinens

Drypper eller tisser du i bukserne?

Ordsproget “at tisse i bukserne af grin” er ikke taget ud af det blå. Har du prøvet at lække, fordi du fik latterkrampe, eller måske i forbindelse med et nys eller host?

Er du den der stiller dig ved siden af trampolinen, for at undgå pinlige situationer? Eller er du hende, der lige skal ud og tisse af, når dansetimen byder på hop?

Kejsersnit og arvævsbehandling til kejserinder

Er du kejserinde, og har du arvæv der driller?

 Et kejsersnit påvirker kroppen fysisk. Det er en operation, hvor der skæres igennem 7 forskellige organiske vævslag. De fleste ønsker sig et pænt og næsten usynligt ar, men dette er ikke den eneste grund til at jeg anbefaler at du arbejder med, og behandler dit arvæv. Det handler i lige så høj grad om, at arret skal være smidigt, eftergiveligt og forskydeligt. Et stift og ikke-eftergiveligt arvæv kan bl.a. påvirke fordøjelsen, øge menstruationssmeter, påvirke strukturer, der giver lænde-, bækken- og underlivssmerter.

Det siger mine patienter

5/5

“Jeg føler dette virkelig har været et EFTERfødsels forløb og ikke bare et træningstilbud hvor man må have baby med og trænerens kvalifikationer er et weekendkursus og måske at de selv har født.

Du er så specialiseret og faglig overlegen. Du kan guide/hjælpe/opbygge selv den mest medtagede mor-krop, uden fordømmelse eller mismod. Du har så meget viden og det er helt tydeligt du brænder for dit fag. Jeg synes det er så fantastisk at en “lille” by som Svendborg, har så stærke kompetencer, som du besidder. Jeg ville ønske at alle fødende fik en samtale og et forløb hos dig. Det ville give så meget til så mange mødre, på et tidspunkt i deres liv, hvor genopbygning (i rigtig rækkefølge) er så vigtigt.”

Matilde

5/5

“Jeg er blevet stærkere og har fået en helt ny kropsbevidsthed. Den viden jeg har fået, har jeg kunne omsætte i mine bevægelser i dagligdagen.

Jeg kan mærke at jeg er godt på vej ift. at få samlet mine delte mavemuskler. Jeg har også fået en forståelse for, at processen tager tid.

Det burde være en mulighed for alle nybagte mødre, at få tilbudt et så professionelt genoptræningsforløb.”

Anette

5/5

“Færre smerter. Før havde jeg sværere ved at dyrke min “passion” padel. Da min krop var meget stiv og plaget af gamle skader.

Nu føler jeg at jeg er blevet mere “stabil” og jeg får ikke de samme “riv” i balle og ben som tidligere inden jeg begyndte træningen.”

Ann-Sofie

5/5

“JA – jeg var lykkelig over at finde så stærke kompetencer inden for mor-kroppen i Svendborg. For hver træning er jeg blevet gladere, klogere og ikke mindst stærkere. Det er fantastisk at opleve, at du brænder for dit fag – og tak for gode, inspirerende snakke og indsigter i og omkring mor-kroppen. Du formår at holde en dejlig og rolig atmosfære under træningen, og selvom der er meget på programmet, så når du altid at besvare spørgsmål, give spændende historier, tilbyde forskellige niveauer til deltagerne og tage dig af vores babyer. Det viser stort overskud og at du bare kan dit fag. Sidst men ikke mindst gav det mig en stor ro, at få en konsultationstid pr. forløb. 

Mathilde

Hvad kan du forvente af dette tilbud?

Konsultation ved GynObs fysioterapeut
Behandling og træning
Anbefaling

(Normalpris 700 kr.)

I dag kun: 350 kr.

Flere udtalelser fra mine patienter

5/5

“Forløbet “Morkroppen” hos Hanne, er den allerbedste måde at komme i kontakt med sin krop igen, efter graviditet og fødsel. Det er et roligt forløb, hvor man langsomt, men sikkert får kontakt til kernen igen og lærer at bruge kroppen rigtigt.

Jeg var ikke så god til at træne ud over træningerne, men det har alligevel hjulpet mig meget. Jeg troede jeg vidste hvordan man laver “knibeøvelser” … det vidste jeg ikke før nu. Tak for fremragende træning!

Et forløb som Hannes burde være obligatorisk for alle kvinder efter fødsel. Så vi kan hoppe på trampolin og lege med vores unger uden gener.”

Christina

5/5

“Er faktisk lidt overrasket over hvor meget nyt jeg har lært, som jeg ikke vidste før og at det allerede – på bare 7-8 uger har skabt forbedringer i kroppen.

Kropslige forbedringer i form af mindre gener fra navlerok, bedre fordøjelse, tror mit bindevæv er blevet lidt stærkere, og slapper mere af i maven. Teknikker til træning, holdningskorrigering. Enorm meget viden!

Ville ønske jeg havde været på sådan et forløb efter fødsler/kejsersnit. Måske kunne jeg have undgået to navlebrok operationer og fået viden om forkert træning osv …”

Mette

Hvem er jeg

GynObs fysioterapeut Hanne Kjellstrøm Larsen

Hanne Kjellstrøm Larsen

UroGynObs fysioterapeut

Jeg er GunObs fysioterapeut og kropsnørd. Uddannet fra Odenseskolen i 2002, og har siden specialiseret mig på MorKroppen, bækkenbunden og delte mavemuskler.

Jeg er optaget af at få hele kroppen til at fungere så godt så muligt. Ved at stimulere og bruge hele bevægelsesbanen, også den del der måske har fået lov til at “sove” i kortere eller længere tid.

Jeg mener at alle mødre (uanset alder) har ret til en dejlig krop at “bo” i, også efter graviditet og fødsel.

Hvad er en UroGynObs fysioterapeut?

UroGynObs fysioterapi, er en forkortelse af ordene urologisk, gynækologisk og obstretisk fysioterapi. Kort fortalt, har en UroGynObs fysioterapeut taget en efteruddannelse i gynækologi, og hjælper med problematikker i bækkenområdet og underlivet.

Problemer som: urininkontinens, inkontinens for luft og afførring, nedsynkningen af underlivet, smerter i underliv og bækkenbund, smerter ved samleje og graviditetsrelaterede bækkensmerter.

Det praktiske

Du finder klinikken her:

KJELLSTRØM FYSIO – KLINIK FOR MORKROPPEN

Få en rabatkode til første behandling på 350 kr.

Trin 1

HENT RABATKODEN

Trin 2

BOOK TID

Trin 3

KONSULTATION

Udfyld formularen for at få rabatkoden - og spar 50% på første konsultation

Så skal du kun betale 350 kr.

Navn:
E-mail:

Dine oplysninger behandles sikkert og i henhold til klinikkens privatlivspolitik

  • Du forpligter dig ikke til noget ved at hente rabatkoden
  • Rabatkoden er gyldig ved tidsbestilling indenfor 7 dage – selve behandlingen kan godt ligge længere ude i fremtiden.
  • Dine oplysninger bruges til at kontakte dig for tidsbestilling, og til at oplyse dig om fremtidige tilbud.