Fysio flow træning er bindevævsmobiliserende træning af hele kroppen. En træningsform der minder lidt om yoga. Udføres hos Kjellstrøm Fysio, klinik for MorKroppen

Fysio Flow

Målgruppe:

Fysio Flow henvender sig til både mænd og kvinder.

Og specielt til dig der;

  • oplever stramheder eller stivheder i kroppen
  • har smerter eller gener i kroppen, der begrænser dig i at bevæge dig frit?
  • føler du har for travlt, og har svært ved at slappe ordentligt af?
  • har været mindre aktiv i en periode, og ønsker at komme i gang med træning igen, uden at blive skadet

Genkender du noget af ovenstående, så er Fysio Flow træning et godt valg for dig.

 

Fysio Flow 60+

Dette hold, tilbydes i samarbejde med Svendborg senioridræt. Vi træner sammen i halvanden time, så der er godt tid til at lære øvelserne at kende, og god til til at komme fra den ene stilling til den næste.

Målgruppe

henvender sig til både mænd og kvinder der er fyldt 60 år. Efterhånden som årene går, oplever de fleste af os, at vi bliver mere stive og stramme i kroppen. Det kan gøre bevægelser og daglige gøremål mere besværlige end nødvendigt, samtidig som stramheder og stivheder kan give os smerter i både muskler og led. Kom og få “banket rusten” af kroppen, så du igen får lettere ved at bevæge dig og holde den ranke holdning samt -balancen.

Holdstart 4 gange om året:

  • Tidlig efterårs sæson
  • Sen efterårs sæson
  • Tidlig forårs sæson
  • Sen sommer sæson

Online Fysio Flow 60+

Bor du ikke i nærheden af Svendborg, eller passer det dig bedre, ikke at skulle ud af døren, og bruge tid på transport frem og tilbage. Så kan online Fysio Flow være noget for dig.

Du skal blot selv sørge for en træningsmåtte, yogablokke og evt. en lille nubret massagebold, til foden.

Målgruppe:

henvender sig til både mænd og kvinder der er fyldt 60 år.

Efterhånden som årene går, oplever de fleste af os, at vi bliver mere stive og stramme i kroppen. Det kan gøre bevægelser og daglige gøremål mere besværlige end nødvendigt, samtidig som stramheder og stivheder kan give os smerter i både muskler og led.

Kom og få “banket rusten” af kroppen, så du igen får lettere ved at bevæge dig og holde den ranke holdning samt balancen.

 
Henter datoer…

Fysio Flow holdtræning

Indhold

På alle Fysio Flow træningshold er der fokus på kroppens bindevæv og fascievæv. Der er fokus på at øge: mobiliteten, elasticiteten og stabiliteten i kroppens væv. Vi udforsker yderstillinger, og er nysgerrige på den næste bevægelse.

Træningen forgår i et roligt flow, hvor vi bevæger os fra en stilling og roligt ind i den næste stilling. I de enkelte stillinger arbejder vi med bløde dynamiske stræk. Din krops bindevæv bliver stimuleret så glidet mellem kroppens forskellige strukturer (fascier, muskler, nerver, kar og knogler), bedres og du får lettere ved at bevæge dig. Dit fascievæv stimuleres og bliver mere elastisk og stærkt, så det kan tåle og overføre mere kraft.

I træningen kan der indgå forskellige typer småredskaber, som fx. bolde, elastikker og foamrollers.

Fysioflow øvelse

Fokus

Undervisningen tager udgangspunkt i den nyeste viden omkring bindevævet og der arbejdes i så lange myofascielle kæder som muligt. Den enkelte undervisningsgang sigter efter at komme igennem så mange myofacielle kæder som muligt, så hele kroppen bliver rørt.

Der arbejdes med et roligt og naturligt åndedræt, og fokus på den gode udånding. Åndedrætsfokuset i samarbejde med det rolige arbejdstempo, de bløde, dynamiske stræk og flow fra øvelse til øvelse, stimulerer kroppens ro- og hvilesystem. Du vil efterfølgende få en dejlig behagelig og afslappet fornemmelse i kroppen. Som afslutning på træningen, vil der altid være, en kort afspænding.

Der arbejdes med udgangspunkt i den bevægelighed du har, og øvelserne tilpasses ved hjælp af fx yogabloks og små ændringer, så den enkelte øvelse kommer til at passe til dig. Selvom tempoet er roligt, vil du alligevel opleve at få god varme i kroppen, og følelsen af  at hele kroppen er blevet rørt.

Træningsformen er udover bevægelighedsfremmende også skadesforebyggende, inflammationsdæmpende og styrkende. Vi “strækker” os til øget bevægelighed, færre skader, sundere væv og øget styrke.

 

online fysioflow 60+
Fysio Flow træning

Træningsforløb:

Holdtræningen kører som lukket hold.

Online hold, har max 6 deltagere, for at holde høj kvalitet i feedback via skærm,

Pris:

se under det enkelte hold – forløbslængde kan variere!

Andet:

Jeg tager forbehold ved for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning og beløbet refunderes.

Praktisk:

Mød op i tøj der er let at bevæge sig i. Medbring fyldt drikkedunk. Medbring evt. tæppe til afsluttende afspænding.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre nærmere om bl.a. holdene, undervisningen eller tilmelding.

Er der fx et hold du ønsker at deltage på, efter opstart, er du velkommen til at kontakte mig og høre, om der er en ledig plads.

Du kan finde mine kontaktoplysninger her

Hvad siger tidligere deltagere?

“Jeg har haft vrøvl med mit bækken igennem mange år, og vågnet med smerter hver morgen, men de er væk nu.” “Bruger udvalgte Fysio Flow øvelser hver dag.”

Lene Buur Jensen

“Inden jeg startede med Fysio Flow træning havde jeg den her ømhed i lænden. Det har jeg ikke mere. Det forsvandt ret hurtig, efter jeg startede til Fysio Flow træning.”

Anne Knudsen

“Jeg havde svært ved at komme op og ned fra gulvet. Havde også andre problemer, som f.eks. ischias smerter, men det er jeg samtidig blevet behandlet for. Den største forskel er, at jeg nu uden større problemer kan komme ned og op fra gulvet”.​

Gitte Lundeman

“Jeg havde diffuse smerter som vandrede rundt i kroppen. Den ene dag havde jeg ondt i mine arme, den næste dag var det et ben eller hofte eller skulder. Jeg har fået det meget bedre, ved én ugentlig træning. Nogle dage måtte jeg tage smertestillende, for at komme i gang, det sker stort set ikke mere”.

Anne  Woldby

“Inden jeg startede med Fysio Flow, havde jeg fibromyalgismerter – hvis du forestiller dig at have tandpine i hele kroppen – altså dybe murrende smerter i hele kroppen.” “Men den blide Fysio Flow træning har taget mine smerter i bindevævet.” “Det har virkelig gjort en stor forskel for mine fibromyalgi smerter.”​

Kirsten Criddle​

“Gamle “høns” har altid skavanker. Vi holder os sommetider tilbage. Men under Hannes vinger kan vi roligt komme med. Vi bliver ført blidt og roligt igennem og finder ud af, at vi stadig kan være med, selvom vi har hofter af stål, og har rundet de 70″​

Karen Sinning