Fysio flow træning er bindevævsmobiliserende træning af hele kroppen. En træningsform der minder lidt om yoga. Udføres hos Kjellstrøm Fysio, klinik for MorKroppen

Eftermiddag-/aften hold

Fysio Flow træning på hold
Henter datoer…

Fysio Flow

Målgruppe:

Fysio Flow henvender sig til både mænd og kvinder.

Og specielt til dig der;

 • oplever stramheder eller stivheder i kroppen
 • har smerter eller gener i kroppen, der begrænser dig i at bevæge dig frit?
 • føler du har for travlt, og har svært ved at slappe ordentligt af?
 • har været mindre aktiv i en periode, og ønsker at komme i gang med træning igen, uden at blive skadet
 • Her et stillesiddende job

Genkender du noget af ovenstående, så er Fysio Flow træning et godt valg for dig.

 

Hvad siger mine tidligere deltagere?

“Jeg har haft vrøvl med mit bækken igennem mange år, og vågnet med smerter hver morgen, men de er væk nu.” “Bruger udvalgte Fysio Flow øvelser hver dag.”

Lene Buur Jensen

“Inden jeg startede med Fysio Flow træning havde jeg den her ømhed i lænden. Det har jeg ikke mere. Det forsvandt ret hurtig, efter jeg startede til Fysio Flow træning.”

Anne Knudsen

“Jeg havde svært ved at komme op og ned fra gulvet. Havde også andre problemer, som f.eks. ischias smerter, men det er jeg samtidig blevet behandlet for. Den største forskel er, at jeg nu uden større problemer kan komme ned og op fra gulvet”.​

Gitte Lundeman

Indhold

Træningen forgår i et roligt flow, hvor vi bevæger os fra en stilling og roligt ind i den næste stilling. I de enkelte stillinger arbejder vi med bløde dynamiske stræk. Din krops bindevæv bliver stimuleret så glidet mellem kroppens forskellige strukturer (fascier, muskler, nerver, kar og knogler), bedres og du får lettere ved at bevæge dig. Dit fascievæv stimuleres og bliver mere elastisk og stærkt, så det kan tåle og overføre mere kraft.

I træningen kan der indgå forskellige typer småredskaber, som fx. bolde, elastikker og foamrollers.

Fysio Flow

Fokus

Der fokus på kroppens bindevæv og fascievæv, samt på at øge: mobiliteten, elasticiteten og stabiliteten i kroppens væv.

Vi udforsker yderstillinger, og er nysgerrige på den næste bevægelse. Undervisningen tager udgangspunkt i den nyeste viden omkring bindevævet og der arbejdes i så lange myofascielle kæder som muligt.

Den enkelte undervisningsgang sigter efter at komme igennem så mange myofacielle kæder som muligt, så hele kroppen bliver rørt.

Der arbejdes med et roligt og naturligt åndedræt, og fokus på den gode udånding. Åndedrætsfokuset i samarbejde med det rolige arbejdstempo, de bløde, dynamiske stræk og flow fra øvelse til øvelse, stimulerer kroppens ro- og hvilesystem.

Som afslutning på træningen, vil der altid være, en kort afspænding.

Der arbejdes med udgangspunkt i den bevægelighed du har, og øvelserne tilpasses ved hjælp af fx yogabloks og små ændringer, så den enkelte øvelse kommer til at passe til dig.

Selvom tempoet er roligt, vil du alligevel opleve at få god varme i kroppen, og følelsen af  at hele kroppen er blevet rørt.

Træningsformen er udover bevægelighedsfremmende også skadesforebyggende, inflammationsdæmpende og styrkende. Vi “strækker” os til øget bevægelighed, færre skader, sundere væv og øget styrke.

 

Fysio Flow træning
Fysioflow øvelse

Træningsforløb:

Holdtræning på lukkede hold. Hold, som indeholder 

  • 9 x 60 min. træning
  • Adgang til platform med videoøvelser, til hjemmebrug.
  • Mulighed for tilkøb af 1 x 30 min. individuel konsultation, til halv pris.

Pris:

900,-

Andet:

Jeg tager forbehold ved for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning og beløbet refunderes.

Praktisk:

Mød op i tøj der er let at bevæge sig i. Medbring fyldt drikkedunk. Medbring evt. tæppe til afsluttende afspænding.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre nærmere om bl.a. hold, undervisning eller tilmelding.

Ønsker du at blive deltager på et hold, der er startet op, så kontakte mig for muligheder.

Du kan finde mine kontaktoplysninger her

Henter datoer…

Fysio Flow 60+

Dette hold, tilbydes i samarbejde med Svendborg senioridræt. Vi træner sammen i halvanden time, så der er godt tid til at lære øvelserne at kende, og god til til at komme fra den ene stilling til den næste.

Målgruppe

henvender sig til både mænd og kvinder der er fyldt 60 år. Efterhånden som årene går, oplever de fleste af os, at vi bliver mere stive og stramme i kroppen. Det kan gøre bevægelser og daglige gøremål mere besværlige end nødvendigt, samtidig som stramheder og stivheder kan give os smerter i både muskler og led. Kom og få “banket rusten” af kroppen, så du igen får lettere ved at bevæge dig og holde den ranke holdning samt -balancen.

Holdstart 2 gange om året:

 • Efter nytår
 • Efter sommerferien

Flere udtalelser fra mine tidligere deltagere

“Jeg havde diffuse smerter som vandrede rundt i kroppen. Den ene dag havde jeg ondt i mine arme, den næste dag var det et ben eller hofte eller skulder. Jeg har fået det meget bedre, ved én ugentlig træning. Nogle dage måtte jeg tage smertestillende, for at komme i gang, det sker stort set ikke mere”.

Anne  Woldby

“Inden jeg startede med Fysio Flow, havde jeg fibromyalgismerter – hvis du forestiller dig at have tandpine i hele kroppen – altså dybe murrende smerter i hele kroppen.” “Men den blide Fysio Flow træning har taget mine smerter i bindevævet.” “Det har virkelig gjort en stor forskel for mine fibromyalgi smerter.”​

Kirsten Criddle​

“Jeg havde en meget stiv krop, følte min krop var stram og anspændt. Efter jeg har været med i forløbet har jeg fået mere bevægelighed, og mere kontrol over min krop.” “det er den bedste motionsform jeg har gået til.  Jeg kan få individuel hjælp, så hvis der er øvelser jeg ikke kan lave, får jeg alternativer. Man kan altid noget!!!! “

Lissi