Efterfødselstræning til Morkroppen, funktionelt med fokus på bækkenbund, åndedræt og dybeste tværgående mavemuskel
Henter datoer…

Funktionel træning til MorKroppen

Funktionel træning til MorKroppen, er efterfødselstræning med omtanke. Træningen henvender sig til dig, der har født og ønsker målrettet træning af bækkenbunden og kropskernen, samtidig med at du træner hele kroppen.

Funktionel træningen til MorKroppen, henvender sig også til dig der oplever at maven ikke har samlet sig helt igen efter fødslen. Det er efterfødselstræning der tager hensyn til dig, og som tager dig og din krop alvorligt, mens du styrkes indefra og ud.

Efterfødselstræning er en kombination af målrettet funktionel træning af kropsstammen (bækkenbund, åndedræt og dybeste tværgående mavemuskel), mens vi træner hele kroppen samt teori, der understøtter forståelsen for det vi gør.

Mange af øvelserne er overførbare til hverdagens bevægelser, og du støttes til at overføre bevægelsesmønstre til dine hverdagsbevægelser, så du kan bruge dine hverdagsaktiviteter som nærende bevægelsesvitaminer for din krop. Uanset om det er oprydning, leg og hygge med børn og baby, husarbejde eller gåtur med veninden.

Det er holdbar og bæredygtig efterfødselstræning, også på den lange bane.

Du vil få adgang til en træningsplatform som indeholder videoer og pdf’er  med udvalgte øvelser, som jeg anbefaler du laver i løbet af ugen, på de dage, hvor vi ikke mødes til træning (eller så ofte det kan lade sig gøre, i din hverdag). Dette for at du får det optimale ud af dit forløb.

VIGTIGT – Inden holdstart anbefales du at booke en tid til din individuelle konsultation (efterfødselstjek). Alternativt, book en tid i starten af forløbet. Har du allerede været til efterfødselstjek hos mig, inden holdstart, kan du benytte din individuelle konsultation i slutningen af forløbet, som en opfølgning. Du modtager kode til gratis booking af efterfødselstjek, i kvitteringen, ved tilmelding.

Træningen tilrettelægges, så der tages hensyn, hvis du har delte mavemuskler.

Baby er meget velkommen på dette hold

Der er plads til maks 6 deltagere.

Nyt og forbedret forløb

Tidspunkt

Tirsdage kl. 10.00 – 11.15

Pris

1060,-

Indhold

  • Individuel konsultation 30 min.
  • 8 x 75 min. træning på hold
  • Adgang til øvelsesbank med videoer og pdf’er
  • Udlevering af træningselastik

Fortsætter hold

Fortsætter hold, er for dig, der har været med på grundforløbet af “Funktionel træning til MorKroppen”.

På dette forløb sætter vi tempoet lidt op og tilføjer mere belastning. Der arbejdes videre på at integrere det vigtige kernearbejde i øvelser og bevægelser.

Alt det du lærte på grundforløbet, benyttes, så du kommer tættere på automatisering af kernearbejdet. Fortsat fokus på bækkenbund, åndedræt og overførbarheden til dagligdagen.

Det kontrollerede hop introduceres og pulsen skal op. Ømme lår og balder kan forekomme, idet muskelarbejdet øges, selvfølgelig hele tiden med respekt for at kernearbejdet kan følge med.

Helt generelt, nørder vi videre. Bliver skarpe på at mærke hvornår der arbejdes med passende belastning, så kernen udfordres og bliver stærkere og hvornår vi belaster med større udefra-kommende belastning, end kernen kan klare. Så du lærer at differentierer og mærke, hvornår kernens arbejde “drukner” i kompenserende strategier.

Baby er meget velkommen på dette hold.

OBS:

Er din barsel ved at være brugt op, eller passer det dig dårligt at træne om formiddagen? Fortsætter hold om aften, “Funktionel træning af kropsstamme og bevægelighed – Fortsætter” for dig der er startet på arbejde igen – se mere her

Fortsætter hold: (pauser p.t.)

Tidspunkt

Fredage kl. 09.30 – 10.30

Lektioner

8 lektioner af 60 min.

Pris

800,-

Hvad siger tidligere deltagere

“Jeg føler dette virkelig har været et EFTERfødsels forløb og ikke bare et træningstilbud hvor man må have baby med og trænerens kvalifikationer er et weekendkursus og måske at de selv har født. Du er så specialiseret og faglig overlegen. Du kan guide/hjælpe/opbygge selv den mest medtagede mor-krop, uden fordømmelse eller mismod. Du har så meget viden og det er helt tydeligt du brænder for dit fag. Jeg synes det er så fantastisk at en “lille” by som Svendborg, har så stærke kompetencer, som du besidder. Jeg ville ønske at alle fødende fik en samtale og et forløb hos dig. Det ville give så meget til så mange mødre, på et tidspunkt i deres liv, hvor genopbygning (i rigtig rækkefølge) er så vigtigt.”

Matilde

“Forløbet “MorKroppen” hos Hanne, er den allerbedste måde at komme i kontakt med sin krop igen, efter graviditet og fødsel. Det er et roligt forløb, hvor man langsom, men sikkert får kontakt til kernen igen og lærer at bruge kroppen rigtigt. Jeg var ikke så god til at træne ud over træningerne, men det har alligevel hjulpet mig meget. Jeg troede, at jeg vidste hvordan man laver “knibeøvelser”… det vidste jeg ikke før nu. Tak for fremragende træning!! Et forløb som Hannes burde være obligatorisk for alle kvinder efter fødsel, så vi kan hoppe på trampolin og lege med vores unger uden gener!”

Christina

“Jeg er blevet stærkere og har fået en helt ny kropsbevidsthed. Den viden jeg har fået, har jeg kunne omsætte i mine bevægelser i dagligdagen.

“Jeg kan mærke at jeg er godt på vej ift. at få samlet mine delte mavemuskler. Jeg har også fået en forståelse for, at processen tager tid.”

“Det burde være en mulighed for alle nybagte mødre, at få tilbudt et så professionelt genoptræningsforløb.” 

Anette

Jeg er førstegangsmor, og dette forløb har for mig været guld værd. Det fundament, jeg har bygget i min krop, gør mig meget mere rolig i, at jeg nu er stærk nok til alle hverdagens bevægelsesmønstre samt fysisk træning med belastning.

Stine

Hvilket udbytte har du fået af forløbet?

Et dybdegående kendskab til min egen krops “bund”, i funktion, afspænding og opspænd. Præcis så nørdet og detaljeret som jeg tidligere har efterspurgt men ikke har kunne finde.

Matilde

Henter datoer…