Efterfødselstræning til Morkroppen, og - kejserinder.
 
Henter datoer…

Funktionel træning til MorKroppen

Funktionel træning til MorKroppen, er efterfødselstræning med omtanke. Træningen henvender sig til dig, der har født og ønsker målrettet træning af bækkenbunden og kropskernen, samtidig med at du træner hele kroppen (Har du født ved kejsersnit, overvej forløbet “Funktionel træning til Kejserinder).

Funktionel træningen til MorKroppen, henvender sig også til dig der oplever at maven ikke har samlet sig helt igen efter fødslen. Det er efterfødselstræning der tager hensyn til dig, og som tager dig og din krop alvorligt, mens du styrkes indefra og ud.

Efterfødselstræning er en kombination af målrettet funktionel træning af kropsstammen (bækkenbund, åndedræt og dybeste tværgående mavemuskel), mens vi træner hele kroppen samt teori, der understøtter forståelsen for det vi gør.

Mange af øvelserne er overførbare til hverdagens bevægelser, og du støttes til at overføre bevægelsesmønstre til dine hverdagsbevægelser, så du kan bruge dine hverdagsaktiviteter som nærende bevægelsesvitaminer for din krop. Uanset om det er oprydning, leg og hygge med børn og baby, husarbejde eller gåtur med veninden.

Det er holdbar og bæredygtig efterfødselstræning, også på den lange bane.

Du vil få adgang til en træningsplatform som indeholder videoer og pdf’er  med udvalgte øvelser, som jeg anbefaler du laver i løbet af ugen, på de dage, hvor vi ikke mødes til træning (eller så ofte det kan lade sig gøre, i din hverdag). Dette for at du får det optimale ud af dit forløb.

VIGTIGT – Inden holdstart anbefales du at booke en tid til din individuelle konsultation (efterfødselstjek). Alternativt, book en tid i starten af forløbet. Har du allerede været til efterfødselstjek hos mig, inden holdstart, kan du benytte din individuelle konsultation i slutningen af forløbet, som en opfølgning. Du modtager kode til gratis booking af efterfødselstjek, i kvitteringen, ved tilmelding.

Træningen tilrettelægges, så der tages hensyn, hvis du har delte mavemuskler.

Baby er meget velkommen på dette hold

Maks 6 deltagere pr. hold.

Funktionel træning til Morkroppen

Tidspunkt

Tirsdage kl. 10.00 – 11.15

eller

Fredage kl. 9.00 – 10.15

Lektioner

8 lektioner af 75 min.

Pris

1160,-

Indhold

 • Individuel konsultation 45 min.
 • 8 x 75 min. træning på hold
 • Adgang til øvelsesbank med videoer og pdf’er
 • Udlevering af træningselastik
5/5

“Jeg føler dette virkelig har været et EFTERfødsels forløb og ikke bare et træningstilbud hvor man må have baby med og trænerens kvalifikationer er et weekendkursus og måske at de selv har født. Du er så specialiseret og faglig overlegen. Du kan guide/hjælpe/opbygge selv den mest medtagede mor-krop, uden fordømmelse eller mismod. Du har så meget viden og det er helt tydeligt du brænder for dit fag. Jeg synes det er så fantastisk at en “lille” by som Svendborg, har så stærke kompetencer, som du besidder. Jeg ville ønske at alle fødende fik en samtale og et forløb hos dig. Det ville give så meget til så mange mødre, på et tidspunkt i deres liv, hvor genopbygning (i rigtig rækkefølge) er så vigtigt.”

Matilde

Funktionel træning til Kejserinder

Funktionel træning til Kejserinder, er efterfødselstræning specielt til dig der har født ved kejsersnit. 

Forløbet henvender sig til dig der gerne vil have hjælp til at komme godt i gang med arvævsbehandling. Og til dig der ønsker målrettet træning af bækkenbunden og kropskernen, samtidig med at du træner hele kroppen.

Indhold:

 • Forundersøgelse: 45 min. individuel konsultation (her har vi bl.a. fokus på dit kejsersnits ar).
 • Træningsforløb på 10 træninger á 75 min. x 1 uge
 • Instruktion i arvævsbehandling du selv kan udføre hjemme. Vi starter blidt, så alle kan være med, og roligt arbejder vi os dybere.
 • Adgang til træningsplatform i 12 uger, med videoer og pdf’er, så du er klædt godt på til at træne hjemme.
 • Udlevering af træningselastik og lille nubret bold, ved forløbets start

Baby er meget velkommen på dette hold

Maks 6 deltagere pr. hold

Kejsersnit og arvævsbehandling til kejserinder

Funktionel træning til Kejserinder

Tidspunkt

Onsdag kl. 11.30 – 12.45

Pris

1400,-

Indhold

 • Individuel konsultation 45 min.
 • 10 x 75 min. træning på hold
 • Grundig instruktion i selvbehandling af kejsersnits arvæv
 • Adgang til øvelsesbank med videoer og pdf’er
 • Udlevering af træningselastik + lille nubret bold
5/5

“Jeg har fået min krop igen efter graviditet og kejsersnit – og føler mig stærk påny. Jeg har altid været aktiv, også på eliteniveau, men dette forløb har styrket min grundlæggende kropsbevidsthed. En bevidsthed der handler om, at få det bedste udbytte af sin træning ved at træne klogt og ikke hårdt. Det er super fedt med adgang til videoer med forskellige øvelser ift. niveau – dem har jeg brugt flittigt og haft stor gavn af.”

Mathilde

Efterfødseltræning til dig der har født ved kejsersnit og vaginalt

Fortsætter hold

Fortsætter hold, er for dig, der har været med på grundforløbet af “Funktionel træning til MorKroppen”, og “Funktionel træning til kejserinder”.

På dette forløb sætter vi tempoet lidt op og tilføjer mere belastning. Der arbejdes videre på at integrere det vigtige kernearbejde i øvelser og bevægelser.

Alt det du lærte på grundforløbet, benyttes, så du kommer tættere på automatisering af kernearbejdet. Fortsat fokus på bækkenbund, åndedræt og overførbarheden til dagligdagen.

Det kontrollerede hop introduceres og pulsen skal op. Ømme lår og balder kan forekomme, idet muskelarbejdet øges, selvfølgelig hele tiden med respekt for at kernearbejdet kan følge med.

Helt generelt, nørder vi videre. Bliver skarpe på at mærke hvornår der arbejdes med passende belastning, så kernen udfordres og bliver stærkere og hvornår vi belaster med større udefra-kommende belastning, end kernen kan klare. Så du lærer at differentierer og mærke, hvornår kernens arbejde “drukner” i kompenserende strategier.

Baby er meget velkommen på dette hold.

OBS:

Er din barsel ved at være brugt op, eller passer det dig dårligt at træne om formiddagen?

Så har jeg også et fortsætter hold om aften. “Funktionel træning af delte mavemuskler og bækkenbund – Fortsætter” – se mere her

Fortsætterhold

Tidspunkt

Fredage kl. 10.30 – 11.45

Lektioner

8 lektioner af 75 min.

Pris

960,-

Indhold

 • 8 x 75 min. træning på hold
 • Adgang til øvelsesbank med videoer.
 • Udlevering af træningselastik-loop
 • Mulighed for tilkøb af individuelle opfølgninger med 25% rabat

Det siger tidligere deltagere

Til at starte med vil jeg sige, at du Hanne er en virkelig dygtig, faglig og nærværende instruktør. Jeg har virkelig følt mig i trygge hænder. At deltage på holdet har bl.a. givet mig en større kropsbevidsthed og hvor vigtig det er at være blid ved kroppen, når alt skal finde sin plads igen efter en fødsel.

Jeg har aldrig rigtig kunne finde “knibet”, men det har har jeg lært efter dette forløb.

Jeg vil bare sige tak for et rigtig godt og lærerigt forløb :)”

Stine

“Forløbet “MorKroppen” hos Hanne, er den allerbedste måde at komme i kontakt med sin krop igen, efter graviditet og fødsel. Det er et roligt forløb, hvor man langsom, men sikkert får kontakt til kernen igen og lærer at bruge kroppen rigtigt. Jeg var ikke så god til at træne ud over træningerne, men det har alligevel hjulpet mig meget. Jeg troede, at jeg vidste hvordan man laver “knibeøvelser”… det vidste jeg ikke før nu. Tak for fremragende træning!! Et forløb som Hannes burde være obligatorisk for alle kvinder efter fødsel, så vi kan hoppe på trampolin og lege med vores unger uden gener!”

Christina

“Jeg er blevet stærkere og har fået en helt ny kropsbevidsthed. Den viden jeg har fået, har jeg kunne omsætte i mine bevægelser i dagligdagen.

“Jeg kan mærke at jeg er godt på vej ift. at få samlet mine delte mavemuskler. Jeg har også fået en forståelse for, at processen tager tid.”

“Det burde være en mulighed for alle nybagte mødre, at få tilbudt et så professionelt genoptræningsforløb.” 

Anette

Forløbet har givet mig en viden omkring brugen af ens krop på en mere hensigtsmæssig måde. En lyst til at fortsætte med at træne, da viden omkring hvorfor og hvordan, gør det mere spændende for mig, end bare at lave en mavebøjning fordi det skal man

Marlene

Henter datoer…