Smerterne i lænden forsvandt hurtigt, efter Anne startede på Fysio Flow træning hos Kjellstrøm Fysio i Svendborg.

Smerterne i lænden, var den primære årsag til at Anne startede til Fysio Flow, men hun er fortsat, også efter at smerterne er forsvundet. Læs med her, hvorfor.

Du skal her møde Anne, som er en af mine nuværende deltagere på Fysio Flow hold.

Anne Knudsen

(Foto venligst udlånt af Anne Knudsen)

Anne er uddannet diætist, hun er selvstænding med firmaet Anne Knudsen, hvor hun har specialiseret sig i at hjælpe kvinder der kæmper med deres mad og krop. Hun er certificeret Intuitiv spisnings vejleder.

I sin fritid elsker hun at være aktiv, og roer bl.a. kajak – hele året – også om vinteren.

“Det er altså sejt, syntes jeg!”

(Hanne Kjellstrøm Larsen)

Anne fortæller:

Inden jeg startede med Fysio Flow træning havde jeg den her ømhed i lænden. Det har jeg altså ikke mere. Jeg var lidt nervøs for, hvad det var med min lænd. Havde tanker som; “er det slid eller hvad?” 

Det sætter tanker igang, når man jævnligt har ondt ét bestemt sted i kroppen. 

Men det mærker jeg ikke mere, det gør jeg bare ikke. Og jeg kan tilføje, at det gik ret hurtigt væk, efter jeg startede til Fysio Flow træning.

Jeg er nu igang med mit andet forløb hos Kjellstrøm Fysio. Denne gang er det ikke pga. lænden. Men fordi jeg mærker at min krop får det rigtig, rigtig godt efter hver træning. Og også mens jeg træner.

Jeg elsker det.

Det bedste ved træning

Det mest fantastiske ved træningen er at øvelserne er så målrettede. Jeg kan mærke at jeg kommer hele kroppen igennem, og det uden en ret stor arbejdsindsats – altså – det er ikke hårdt.

Det er nok også det jeg har været mest overrasket over. At det ikke er hårdt. Det er en blid træningsform. Selvfølgelig kan jeg mærke at jeg laver noget, men uden at det er hårdt.

Underviseren (Hanne) har en god evne til at få os med. Havde jeg skullet lave øvelserne selv, var der nok nogle af øvelserne, hvor jeg havde tænkt – “ej, én runde er nok”. Men vi tager altid 2 runder, og Hanne er god til at få os med, fordi tempoet er tilpas og ledet med glad og god energi.

Hanne er unik på den måde, at hun har en særlig indføling med, hvor vi er. Hun holder øje med os når vi træner, samt korrigerer. Hun er der med det samme, til at svære på spørgsmål, hvis der er noget man er i tvivl om.

Fysio Flow træning

Modelfoto

Niveauet er passende, så alle kan være med. Hvilket også er mit budskab… “Alle kan være med – selvom du ikke har trænet i de sidste mange år.

Og noget af det bedste ved træningen er selvfølgelig også, at det har taget mine smerter i lænden. Jeg har ikke ondt i lænden mere, overhovedet.

Jeg har en følelse af, at jeg ved bare, at træne en gang om ugen, kan holde min krop ved lige. Det føles godt. Det er svært at sætte ord på. Jeg har følelsen af, at jeg kommer min krop igennem, på en særdeles hensigtsmæssig måde.

Det giver overskud

Inden jeg startede var jeg lidt bekymret for om jeg kunne lave øvelserne og om jeg kunne følge med. Jeg havde ikke gået til træning i mange år, og kunne godt være bange for at kroppen ikke var i stand til at gøre det, som jeg engang kunne…

…men, jeg kan sagtens følge med!

Og, er der nogle øvelser, hvor jeg er udfordret – det er der jo engang imellem – f.eks. hvor man skal ned og ligge direkte på knæene, så er der altid en kompenserende måde at gøre det på, hvor vi får det samme ud af øvelsen. Det værdsætter jeg rigtig meget.

Det giver overskud, at mærke, at JEG KAN følge med. Jeg får rigtig meget ud af det! “Det er afhængighedsskabende” – siger Anne – med et venligt grin.

på vandet i kajak

modelfoto

Hvem kan have glæde af Fysio Flow

Når jeg møder folk der bøvler med noget i deres krop, så anbefaler jeg det altid til dem, og fortæller om hvad det er.

Fysio Flow er for alle – også for dig, der tror du ikke kan – eller tvivler på om du kan, fordi du ikke har trænet i mange år. 

Og det er en god måde at vedligeholde sin krop på, og samtidig give den de optimale betingelser for at kunne fungere godt.

Med disse ord vil jeg (Hanne) gerne sig…

Tak til Anne, og tak til dig fordi du læste med.

Skulle du selv have fået lyst til at afprøve om Fysio Flow er noget for dig, så brug linket herunder…

Eller ring til mig på +45 30 70 81 91

Så vil jeg gøre mit yderste for at finde et tidspunkt hvor du kan få, en gratis prøvetime.

Mange hilsner fra

Kjellstrøm Fysio

Hanne Kjellstrøm Larsen

Fysioterapeut og indehaver

www.kjellstromfysio.dk