Klinik for MorKroppen

Første konsultation

Få 15 % rabat på første konsultation booket i juli og august, med koden STÆRKMORKROP

Efterfødselstjek eller undersøgelse og vurdering

Efterfødselstjek

Er for dig der er nybagt mor, uagtet om det er første, anden eller femte gang, du er blevet mor.

Har du smerter eller gener i din lænd, din mave, dit bækken, lyske eller hofter?

Oplever du manglende stabilitet i din ryg, mave eller bækken?

Har du fordøjelses problemer herunder hård mave?

Har du ikke længere samme kontakt til bækkenbunden, eller oplever du at den ikke helt gør sit arbejde som ønsket?

Bekymrer du dig om du har delte mavemuskler eller er du i tvivl eller forvirret over de mange modsat rettede anvisninger?

Så kan du have gavn af et Efterfødsels tjek, hvor det handler om at få skabt tryghed for dig. Du bliver vejledt i gode bevægelsesstrategier, så du bliver tryg og glad for at bevæge dig, og stille og roligt kan komme tilbage til den hverdag eller træningsform som du er glad for.

Sammen finder vi ud af, hvad dit behov er, og hvilken behandling eller træning, der er den rette for dig.

Brug koden STÆRKMORKROP og få 15% rabat ved bookinger i juli og august

Hanne Kjellstrøm Larsen
5/5

“Et forløb som Hannes burde være obligatorisk for alle kvinder efter fødsel, så vi kan hoppe på trampolin og lege med vores unger uden gener!”

Christina

Konsultation

Undersøgelse og vurdering

Oplever du at kroppen ikke helt er blevet den samme igen, efter graviditet og fødsel, selv flere/mange år efter at du har født?

Måske bliver maven ved med at bule og se gravid ud. Det kan også være at dit bækken bliver ved med at gøre “sådan lidt ondt hele tiden – eller ofte”, eller måske er det hofterne. Det kan også være du har en træt eller murrende fornemmelse i lænden, eller tyngdefornemmelse i underlivet måske mest tydeligt i forbindelse med menstruation. Øget tissetrang, urininkontinens eller fordøjelsesproblemer? 

Det gode er – det ikke er noget du “bare” behøver lære at leve med. Det er aldrig for sent at gøre noget ved det og det kan altid blive bedre.

Hvis du genkender en eller flere af overstående udsagn, så kan du have gavn af en undersøgelse og vurdering af MorKroppen.

Brug koden STÆRKMORKROP og få 15% rabat ved bookinger i juli og august

Det siger mine patienter

5/5

“Jeg har fået min krop igen efter graviditet og kejsersnit – og føler mig stærk påny. Jeg har altid været aktiv, også på eliteniveau, men dette forløb har styrket min grundlæggende kropsbevidsthed. En bevidsthed der handler om, at få det bedste udbytte af sin træning ved at træne klogt og ikke hårdt. Det er super fedt med adgang til videoer med forskellige øvelser ift. niveau – dem har jeg brugt flittigt og haft stor gavn af.”

Mathilde

5/5

“Jeg føler mig stærkere og godt på vej til at føle mig bedre tilpas kropsligt.

Jeg havde dagligt ondt i lænden før jeg startede på holdet – det har jeg aldrig mere”

Marianne

5/5

“Meget gladere, før var det svært at gøre noget godt for kroppen for hvor skal man starte. Nu kan jeg mærke min krop igen og ved hvad jeg skal have fokus på for at gøre den stille og roligt stærkere.

Stærkere kerne/bækkenbund, før stolede jeg ikke på min krop og havde svært ved at mærke hvad den kunne, nu føler jeg næsten den er ved at være tilbage til før graviditet.”

Camilla

Det praktiske

Du finder klinikken her:

KJELLSTRØM FYSIO – KLINIK FOR MORKROPPEN

Kjellstøm Fysio – Klinik for MorKroppen

Tvedvej 47a – 5700 Svendborg

Tlf: 30 70 81 91

Mail: info@kjellstromfysio.dk